Forside / Sovse / Chimichurri Roja (Rød)

Chimichurri Roja (Rød)

En argentinsk variant med røde peberfrugter. Sødere og mildere end den grønne.

Sværhedsgrad:let
⏱️ Forberedelse: 15 min
🔥 Tilberedning: 10 min
🌍 Oprindelse: Argentina

🥘 Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter, ristede
  • 1/2 bundt persille
  • 3 fed hvidløg
  • 100 ml rødvinseddike
  • 150 ml olivenolie
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • Chiliflager
  • Salt og peber

👨‍🍳 Fremgangsmåde

  1. 1

    Rist peberfrugter over åben ild eller i ovnen.

  2. 2

    Læg i pose og lad svede i 10 minutter.

  3. 3

    Pil huden af og fjern kerner.

  4. 4

    Blend peberfrugter, persille og hvidløg groft.

  5. 5

    Tilsæt eddike og krydderier.

  6. 6

    Rør olivenolie i.

  7. 7

    Smag til med salt og peber.

  8. 8

    Lad trække i mindst 1 time.

🍽️ Serveringsforslag

  • Grillet kød
  • Empanadas
  • Grillet kylling
  • Som marinade

💡 Tips og Tricks

  • 💡Ristede peberfrugter giver røget smag
  • 💡Mildere end den grønne chimichurri
  • 💡Populær i Nordargentina

🔗 Relaterede Sovse