Forside / Sovse / Sauce Ravigote

Sauce Ravigote

En fransk vinaigrette med urter, kapers og løg. Frisk til kogt kød.

Sværhedsgrad:let
⏱️ Forberedelse: 15 min
🔥 Tilberedning: 0 min
🌍 Oprindelse: Frankrig

🥘 Ingredienser

  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 100 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 2 spsk skalotteløg, finthakket
  • 2 spsk kapers, hakket
  • 2 spsk persille, hakket
  • 1 spsk estragon, hakket
  • 1 spsk kørvel, hakket
  • 1 hårdkogt æg, hakket
  • 1 tsk Dijon sennep
  • Salt og peber

👨‍🍳 Fremgangsmåde

  1. 1

    Pisk eddike og sennep sammen.

  2. 2

    Pisk olivenolie i gradvist.

  3. 3

    Rør skalotteløg, kapers og urter i.

  4. 4

    Fold det hakkede æg forsigtigt i.

  5. 5

    Smag til med salt og peber.

  6. 6

    Lad trække i 30 minutter.

  7. 7

    Server ved stuetemperatur.

🍽️ Serveringsforslag

  • Kogt kalvehoved
  • Pocheret fisk
  • Koldt kød
  • Asparges

💡 Tips og Tricks

  • 💡Findes både som kold og varm version
  • 💡Navnet betyder "genopfriskende"
  • 💡Perfekt til lidt kedeligt kogt kød

🔗 Relaterede Sovse